Honden

Voor een goede gezondheidszorg van uw hond bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een eerlijk advies

Bij Dierenkliniek Dennenoord staat de gezondheid en welzijn van uw hond voorop.

Dierenkliniek Dennenoord heeft veel kennis en kunde in huis, zoals gedragstherapie, revalidatie of chirurgie. Waar nodig doen wij verder onderzoek zoals een bloedonderzoek of het maken van een röntgenfoto of echo.

Wij kiezen voor een eerlijke advisering: Wij vinden eindeloos “aanmodderen” niet in het belang van uw hond. Wanneer wij verder behandelen niet zinvol achten, dan wordt dat duidelijk met u besproken.

Verder hebben wij uitstekende contacten met gerenommeerde specialisten om daar waar onze kennis ophoudt, hen in te schakelen om u verder te helpen met diagnose of behandeling.

Veilige omgeving

Voor veel honden is het bezoek aan de dierenarts geen favoriete bezigheid. Wij vinden het erg belangrijk dat uw hond op zijn gemak is in onze praktijk. Dit proberen we op verschillende manieren voor elkaar te krijgen.

Zo bieden wij voor alle puppy’s in onze praktijk onder andere het gratis puppyprogramma aan, om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en op hun gemak voelen de komende jaren als ze een bezoek moeten brengen aan de dierenarts.

 

Kundig team

Onze gezellige praktijk bestaat bovendien uit een enthousiast, zorgzaam en kundig team dat klaar staat om voor uw dier de allerbeste zorg te leveren. Onze dierenartsen en assistenten volgen regelmatig nascholingen om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in een aantal gebieden, zoals hydrotherapie en revalidatie en gedragstherapie voor uw hond.