Ik wil een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in en kies de datum en tijd welke voor u het beste uitkomt.

Afspraak maken

  • Alle consulten, operaties en visites gaan op afspraak.
  • Er zijn ochtend-, middag- en avondconsulten.
  • Op weekdagen van maandag t/m donderdag  tussen 8.30 en 18.00 en vrijdag tussen 8.30 en 17.00 gelden onze standaard consult- en visitetarieven, tenzij bij spoed.
  • Buiten deze tijden gelden speciale tarieven voor avond en nacht.
  • Gebruik daarvoor ons telefoonnummer 0497-382534.
  • Op dit nummer zijn we tevens 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.
  • Tussen 8.30 en 18.00 (maandag t/m donderdag) 8.30 en 17.00 (vrijdag) en 8.00 en 12.00 (zaterdag) krijgt u onze assistente te spreken.
  • Buiten deze tijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de telefoniste.
  • Wilt u i.v.m. de planning voor niet-dringende visites bellen voor 9.30?
  • Wilt u i.v.m. de planning voor niet-dringende consulten bellen voor 12.00?

 

Afspraak afzeggen

Als er eenmaal een afspraak is gemaakt, wordt er een dierenarts, een behandelkamer en mogelijk zelfs kostbare echo- of röntgenapparatuur voor uw gereserveerd. Dit brengt uiteraard kosten met zich mee. Mocht de afspraak niet kunnen doorgaan, geeft u dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Voor niet of niet tijdig geannuleerde afspraken zijn wij genoodzaakt u, afhankelijk van de aard van de afspraak, 75% in rekening te brengen. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

 

Wilt u voor meer dan 2 dieren een afspraak maken, plan dan voor iedere dier een aparte afspraak in.

Let op: de afspraak is pas definitief nadat u van ons een afspraakbevestiging heeft ontvangen. Houdt er rekening mee dat de afspraakbevestiging ook in de ongewenste mail terecht kan komen. Wanneer u geen afspraakbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. U kunt geen online afspraak maken voor: operaties, echo’s, röntgenfoto’s en/of andere speciale afspraken. Hiervoor verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen

 

Het bestellen van medicijnen, diervoeders, etc.

De balie/apotheek is open tussen 8.30 en 17.00 (werkdagen) en 8.00-12.00 (zaterdag). Wij verzoeken u telefonisch te bestellen: Dat scheelt u wachttijd en u weet zeker dat uw bestelling op voorraad is. Tijdens de openingsuren kunt u in overleg met de assistente de bestelling afhalen aan de balie of u kunt hem klaar laten zetten in de afhaalruimte. De afhaalruimte bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw en is dag en nacht toegankelijk. U ontvangt van de assistente de code van het cijferslot. Als er een visite gepland staat, dan brengen we de bestelling graag voor u mee.