samen op weg naar een gezonde toekomst

Puppy service programma

In het eerste levensjaar wordt de basis gelegd voor een goede gezondheid van uw hond op latere leeftijd. Dierenkliniek Dennenoord wil daar graag bij helpen en daarvoor hebben we een gratis puppyprogramma opgezet.

Wat is het puppy service programma?

Dit volgprogramma wordt door onze, speciaal hiervoor opgeleide assistentes, uitgevoerd. Als er ziektekundige problemen opduiken kan uw hond tijdig naar onze dierenartsen verwezen worden.

Tijdens dit programma wordt uw pup regelmatig gewogen. We houden hiervoor een groeicurve bij zodat we een goede indicatie hebben van de groei van uw pup. Verder wordt de conditie, oren, ogen en het gebit van uw pup gecontroleerd.

U krijgt elk bezoek informatie over bepaalde onderwerpen zoals: het gebit, sterilisatie/castratie en hondengedrag. Na een jaar heeft u een handig naslagwerk over de hond.

Waarom?

Door de positieve benadering zal uw hond vertrouwd raken met de situaties in de kliniek. Zo wordt er een aangename associatie gelegd met bijvoorbeeld de behandeltafel en de weegschaal.

Op oudere leeftijd zien we duidelijk resultaat bij de honden die als pup het puppyprogramma hebben gevolgd. Deze honden zijn over het algemeen minder angstig en komen ontspannen de kliniek binnen.

Dit programma is speciaal voor de klanten van Dierenkliniek Dennenoord en er zijn geen kosten aan verbonden.