Dierenkliniek Dennenoord

Ons team

 • merelMijn naam is Merel Dierks en ik ben in 2004 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent. Daar heb ik natuurlijk gekozen voor de afstudeerrichting Paard.Ik ben geboren in Bergeyk in 1977 en opgegroeid in Eersel. Na het doorlopen van mijn basis- en middelbare schoolprogramma ben ik voor dierenarts gaan studeren in het mooie en gezellige Gent.
  Direct na mijn studie ben ik eerst gaan werken in een gemengde dierenartsenpraktijk. Met veel plezier heb ik daar 3 jaar gewerkt.
  In Maart 2007 heb ik besloten om me voortaan vooral te gaan richten op de geneeskunde van het paard omdat daar toch mijn hart ligt! Dus ben ik mijn eigen praktijk gestart, en daar heb ik nog geen moment spijt van! Met de nieuwste apparatuur en up-to-date kennis op zak rijd ik rond in de mooie Brabantse kempen en ben de hele dag in de weer met de paarden. Wat wil een mens nog meer!

  Sinds het 2013 werk en woon ik aan de Hapertseweg in Duizel waar ik samen met Mark onze kliniek heb gebouwd. Een droom die uitkwam, voor zowel Mark als voor mezelf, zeker omdat we nu ook de mogelijkheid hebben om paarden aan huis te behandelen en dus meer voor onze patienten kunnen betekenen!

  Zelf ben ik moeder van drie fantastische dochters, Norah, Lotte en Emma. Verder hebben we nog een gezellige beestenboel, 7 paarden, twee honden en een kat. Geen moment om me te vervelen dus!

  Via verschillende bij- en nascholings cursussen en congressen houd ik ook nog de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde bij.

  Mijn grote passie binnen de paardengeneeskunde is de voortplanting van het paard en volg daar echt de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo zijn we in 2014 begonnen met embryo-transfer en het begeleiden van moedeloze veulens. Zo mooi als je kan helpen!!

  Veel plezier op deze site en tot ziens

  Groeten Merel Dierks
  Erkend Paardendierenarts
  lid van de KNMvD
  Lid GGP

  img 7741
 • Geborgde rundveeartsFrits Lamberts geborgde rundveedierenarts
  Kattendokter

  Frits Lamberts geborgde rundveedierenarts.

  Ik ben Frits Lamberts, medeoprichter van Dierenkliniek Dennenoord. Merel en ik deelden op dezelfde manier de passie voor het vak en we hoefden niet lang na te denken om onze krachten te bundelen in onze gezamenlijke praktijk. Sinds 1 januari 2021 ben ik als freelance dierenarts verbonden aan de praktijk en beperk ik mij nog tot de puur veterinaire taken.

  In 1989 ben ik als dierenarts geland in Dierenartsenpraktijk Bladel-Hapert en met veel plezier in de Kempen blijven hangen.
  Van oorsprong kom ik uit Almelo en als ik mijn ouders mag geloven heb ik vanaf mijn vierde jaar altijd dierenarts willen worden. Dan kun je toch wel spreken van een roeping!

  Frits Lamberts kattendokter in speBij ons thuis hadden we geen boerderij en ik ben opgegroeid tussen honden, katten en kippen. Maar zogauw we bij bevriende veehouders op bezoek gingen zat ik meteen tussen de koeien en de varkens.
  Uiteindelijk ben ik in 1985 in Gent afgestudeerd in de hoofdrichting bedrijfsbegeleiding rund en varken.
  Toch heb ik ook altijd mijn interesse blijven houden in de gezelschapsdieren en paarden.
  Wat dat betreft vind ik het vak over de hele breedte geweldig leuk en zou ik in een volgend leven weer dezelfde keuze maken.

  Op een gegeven moment ben ik mij gaan verdiepen in de kattengeneeskunde en in 2001 heb ik mijn kans gegrepen om een Europese cursus over kattengeneeskunde te gaan volgen. Drie opeenvolgende jaren in Zurich betekenden de grote sprong voorwaarts in die richting die ik al zo lang zocht. Het leuke is dat mijn kennis over ziektes in grote groepen dieren in de veehouderij zeer bruikbaar is bij het oplossen van ziektes bij catteries. Mijn interesses bijten elkaar dus niet.
  Kattengeneeskunde en kattengedrag gaan hand in hand en inmiddels ben ik tevens docent kattengedrag bij het opleidingsinstituut Tinley.

  Frits Lamberts met kalfjes 1966In het nieuwe praktijkpand is mijn droom in vervulling gegaan en hebben we een aparte kattenkliniek gemaakt. Helemaal gericht om voor de katten een stress-arm bezoek aan de dierenarts te garanderen. Ik voel mij zeer vereerd dat ook katteneigenaren van ver weg de praktijk komen bezoeken voor een second opinion. Daarnaast geef ik ook, tegen een vergoeding, advies via e-mail.

  Het mag duidelijk zijn dat mijn vak ook mijn hobby is. Daarnaast is mijn grote passie de geweldsarme vechtsport Aikido, waar ik mij al ruim 30 jaar mee bezig houd en wat een heerlijke bron van ontspanning is. Verder, mits de tijd het toelaat, kook ik graag, maak ik zelf bonbons en doe ik aan natuurfotografie.

  In Dierenkliniek Dennenoord weet ik mij omringd door een team hele fijne collega's die er allemaal voor gaan om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Een betere plek voor de tweede helft van mijn carriere kan ik mij niet wensen!

  Frits Lamberts kattendokter
 • Ik ben Linde Lohman. Ik ben in 2009 afgestudeerd als paardenarts aan de universiteit van Utrecht.Dierenkliniek Dennenoord Linde Lohman 1

  Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Amsterdam en als klein meisje wilde ik altijd boerin worden. Toen ik wat ouder was ben ik gaan paardrijden en wou ik alleen nog maar “de paarden in”.

  Tijdens mijn studie ben ik gespecialiseerd in paarden, ik heb tijdens mijn studie 4 jaar in de veulenbrigade gezeten (opvang van zeer zieke veulens) en extra cursussen op het gebied van gebitsverzorging van het paard gedaan. Tijdens de studie kwam ik er ook achter dat naast de paarden, koeien ook ontzettend leuke en interessante dieren zijn. Ik was dus ook ontzettend blij om na mijn afstuderen een baan te vinden waar ik zowel paarden als herkauwers (koeien, geiten en schapen) kon behandelen. In die 10 jaar als paardenarts heb ik dan ook veel ervaring opgedaan in de behandeling van koeien en de bedrijfsbegeleiding van melkveebedrijven.
  Daarnaast wou ik heel graag weg uit de randstad dus dat die baan ook nog eens in de mooie Brabantse Kempen was, was wel een echte bonus.

  Na bijna 10 jaar ontzettend veel ervaring op gedaan te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik in April 2019 begonnen bij Dierenkliniek Dennenoord. Hier zal ik naast de paarden ook geregeld nog voor de koeien mogen zorgen.

  Ik woon zelf in Riethoven, in mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn hond of lekker door de Brabantse bossen rijden met mijn paard.

  Dierenkliniek Dennenoord Linde Lohman 2 klDierenkliniek Dennenoord Linde Lohman 3

 • Mijn naam is Jannemieke Dollevoet. Geboren in Veghel en in 1997 in Gent afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde.IMG 20191113 WA0001

  Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik veel meegelopen bij de dierenarts bij ons in het dorp en toen wist ik het zeker: ik word later ook dierenarts!

  Meteen na het afstuderen ben ik in de Kempen aan de slag gegaan en na vele omzwervingen ben ik nu ook weer in deze mooie streek terecht gekomen.

  Samen met mijn man Frans en onze drie zonen wonen we in ons zelf ontworpen huis in Netersel.

  Het bevalt ons hier uitstekend en we gaan hier voorlopig ook niet weg!

  Hoewel ik afgestudeerd ben als all-round dierenarts, houd ik me nu alweer 12 jaar vooral bezig met gezelschspsdieren. Mijn interesse ligt vooral bij de geneeskunde van katten en bij de dermatologie.

  Graag tot ziens bij Dierenkliniek Dennenoord!

 • Lia de KoningIk ben Lia de Koning, ik ben geboren op 12 augustus 1966 en opgegroeid op een boerderij in Middelbeers.  Ik woon nu al weer 23 jaar in Vessem.
  Ik ben bij de dierenartsenpraktijk in Bladel begonnen in maart 1996.
  Ik ben getrouwd met Ed en we hebben 2 jong volwassen zonen.
  Mijn hobby’s zijn tennis, korfbal en lezen.
  Bij dierenkliniek Dennenoord hebben we de taken onderling verdeeld. Mijn belangrijkste taak is de boekhouding, maar U kunt me ook wel eens aan de telefoon treffen.

  Groetjes Lia
 • Loes Groeneveld dierenkliniek dennenoordIk ben Loes Groeneveld.
  Ruim 50 jaar geleden ben ik geboren- en getogen in Hapert. Nu woon ik in Bladel, samen met mijn man, 3 kinderen, 2 honden en 2 katten. Mijn hobby`s zijn: lezen, fotograferen en dieren.
  Jaren heb ik gewerkt bij een grote bankinstelling, maar ik ben erg blij dat ik in 2007 werd aangenomen als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Bladel-Hapert. Het is een baan die perfect bij mij past; met name het contact met mensen  én dieren.
  Ik sta u dan ook graag te woord!
 • Hallo,

  dierenkliniek dennenoord wilma van heijstEven voorstellen:

  Ik ben Wilma van Heijst – Klessens, getrouwd met Erik en samen wonen wij met onze 3 opgroeiende pubers: Nillis, Sofie en Lars in Vessem. Mijn hobby’s zijn korfbal, tennis, lezen en wandelen met onze hond Loebes.
  Na 19,5 jaar werkzaam bij DAP  Bladel-Hapert ben ik 2,5 jaar weggeweest maar sinds 1 september 2012 ben ik weer werkzaam bij de Dierenkliniek en ik voel mij daar weer als een vis in het water.
  Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het administratieve gedeelte, maar aan de balie, het contact met de dieren en hun baasjes, is altijd een uitdaging. Dus misschien tot ziens in ons nieuwe pand aan de Hapertseweg 9a te Duizel.
 • biancaIk ben Bianca Ceelen,  sinds februari 2013 werk ik bij Dierenkliniek Dennenoord.

  In 1982 ben ik geboren  en opgegroeid met veel dieren. Daarom wilde ik van kleins af aan al dierenartsassistente/paraveterinair worden Ik woon met mijn dochtertje Alisha, zoontje Sem en onze hond Dice in Heeze. In 2002 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon Opleidingen MBO Oss/Nijmegen. Wat ik het leukst vind aan het werk is dat het zo afwisselend is. Geen dag is hetzelfde. Assisteren bij operaties en het verzorgen van de dieren doe ik heel graag, en dat we in de kliniek met gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren werken  maakt het heel leuk.  Ik doe dit werk al sinds 2002 met veel plezier.  Mijn grootste hobby is paardrijden.  Onze 2 paarden en 3 pony’s  staan bij mijn ouders en ik rijd fanatiek wedstrijden.

  Wie weet tot ziens in de kliniek.

  Groetjes Bianca

 • lotte2Mijn naam is Lotte Dierks. Ik ben geboren in 1980 in Eersel, waar ik tot ik ben gaan studeren heb gewoond. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de MAS ,helicon opleiding, in Oss waar ik mijn paraveterinair diploma heb behaald. Na deze opleiding heb ik 2 jaar in Winchester, Zoo Resource Management, gestudeerd. Samen met mijn vriend ben ik in 2005 naar Schotland verhuist en heb daar tot 2014 gewoond en gewerkt. Op het moment woon ik met mijn gezin (3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon, 1 kat en 2 honden) in Duizel en werk ik sinds 2015 bij Dierenkliniek Dennenoord als paraveterinair.
  Het werk is heel leuk en afwisselend van het verzorgen van de patienten (en onze eigen paarden en alpacas) tot het helpen met operaties en klanten te woord staan. Ook heb ik hele leuke collegas, we hebben veel plezier en kunnen ook op elkaar rekenen als dat nodig is.
  In mijn vrije tijd breng ik de meeste tijd met mijn gezin door. Een van onze grootste bezigheid is in de natuur wandelen met onze kinderen en honden. Verder vind ik lezen leuk en luister ik graag naar muziek.
  lott1

 • Mijn naam is Moniek Jacobs, ik ben in 1997 geboren in Eersel. Ik ben opgegroeid op een boerderij waar ik momenteel nog steeds met mijn ouders woon. Op de boerderij hadden we altijd al honden, kippen, duiven, katten en nog veel meer beestachtig spul. Hierdoordkd moniek1 ben ik van jongs af aan al druk bezig met dieren. Het was dan ook niet zo moeilijk toen ik een opleiding ging zoeken. In 2017 ben ik (na een succesvolle stage bij Dierenkliniek Dennenoord) afgestudeerd aan het Prinsentuin-college in Breda aan de opleiding Dierenartsassistente/paraveterinair. Na deze opleiding was er nog een twijfel om verder te leren maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie bij het helpen van mens en dier ligt. Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Dennenoord. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het assisteren bij operaties, verzorgen van opgenomen dieren en mensen helpen aan de balie.

  In mijn vrije tijd geef ik 2 keer per week les in behendigheid bij hondensportvereniging Mijn Hond Als Vriend in Riethoven. Verder train ik zelf ook fanatiek met mijn 2 Mechelse herders, waarmee ik regelmatig wedstrijden loop. Daarnaast vind ik het erg fijn om te wandelen en tijd door te brengen met vrienden.

  Wie weet tot ziens in de kliniek!

  dkd moniek2