Fé Dhooge

Fé Dhooge

Dierenarts

Wie is Fé?

Je kent het wel, zo’n kind die altijd ergens een zielig beestje vind en deze persé wil verzorgen. Dat was ik! Mijn ouders hebben altijd gedacht dat ik ofwel boerin ofwel dierenarts zou worden. Een beetje van beide kan dus ook. In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts in Gent waardoor ik nu 8 jaar met plezier heb kunnen werken. Daarnaast heb ik samen met mijn vriend Ron een klein boerderijtje met een stuk of 15 koeien. Want ik vind het heerlijk om na mijn werk als dierenarts buiten bezig te zijn.

Het is super om zo’n gevarieerd beroep te hebben. Alles is leuk, maar ik heb een voorliefde voor chirurgie en tandheelkunde. Ik vind het belangrijk dat de dieren zich op hun gemak voelen en een leuke babbel met de eigenaar is ook altijd een cadeautje. Ik ben dankbaar dat ik nu bij het team van Dierenkliniek Dennenoord hoor. Het is een erg gezellige praktijk met een hecht team en leuke vaste klanten. Daar wordt ik blij van.

Na mijn werk vind ik het fijn om buiten bij de beestjes te zijn, in de moestuin te werken, te sporten en lekker te koken en als er dan nog tijd over is pak ik een boek of ga ik schilderen.

Graag tot ziens bij Dierenkliniek Dennenoord!