Voor een fitte pup

Puppy bewegingsconsult

Veel problemen aan het bewegingsapparaat van de hond ontstaan al op jonge leeftijd. Om deze problemen tijdig op te sporen en daardoor ook op tijd in te kunnen grijpen, bieden wij van Dierenkliniek Dennenoord een puppy bewegingsconsult aan.

Wat is het?

Het puppy bewegingsconsult is een eenmalig consult dat we gratis bieden aan klanten van Dierenkliniek Dennenoord. Overige klanten betalen een vast tarief. Dit consult wordt gegeven wanneer de pup een leeftijd bereikt van circa vijf maanden.

Het puppy bewegingsconsult is een extra controle voor het tijdig constateren van eventuele problemen aan het bewegingsapparaat.
We geven de eigenaar advies over het bewegen van zijn/ haar puppy.

Bij dit consult kijken we naar de bewegingen en stand van uw hond. Sommige aandoeningen zijn al op jonge leeftijd te zien. Door de juiste beweging/ therapie te geven kunnen klachten verminderd of voorkomen worden.

Hoeveel mag mijn pup bewegen en wat mag hij qua beweging al wel of niet doen? Dit zijn moeilijke vragen, zeker omdat er niet één goed antwoord is. Het antwoord op deze vragen is per hond verschillend. Tijdens dit consult helpen wij u met het beantwoorden van deze vragen.