Dierenkliniek Dennenoord

Paarden

galaxyU kunt bij ons terecht voor de gezondheidszorg van uw paard, dit kan zowel op locatie als bij ons op de praktijk. Dit bestaat zowel uit preventieve gezondheidszorg zoals chippen en vaccineren, als zorg voor het zieke of kreupele paard. Ook voor kleine chirurgische ingrepen bij het paard en merriebegeleiding voor de dracht kunt U bij ons terecht.

De dierenarts rijd elke dag met haar volledig ingerichte bus haar rondje op bij de mensen en dieren thuis langs te gaan. Voor uitgebreider onderzoek voor kreupelheden of uitgebreide gebitsbehandelingen kunt u met uw paard ook op de kliniek terecht. Daar hebben we alle materialen en apparatuur bij de hand en kunnen we snel en zorgvuldig uw geliefde viervoeter helpen!

uniek water kleinerOok voor wormkuren kunt u bij ons terecht. Omdat de wormen steeds vaker resistent zijn voor de ontworm middelen, raden wij aan om eerst een mest monster te brengen die wij onderzoeken op de aanwezigheid en hoeveelheid wormeieren in het mest monster. Vaak is ontwormen dan niet nodig, zo kunnen we de wormresistentie indammen en het is gezonder voor het paard.

U kunt bellen voor een afspraak op werkdagen tussen 08:30 -17:00. Voor spoed mag U altijd bellen.

Wij hechten veel belang aan goede communicatie naar de eigenaar toe en het welzijn van uw paard staat ten alle tijden centraal! Hopelijk tot ziens op de praktijk of op locatie.

Het adres van de praktijk is op Hapertseweg 9a in Duizel. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.