Ons team

 • merelMijn naam is Merel Dierks en ik ben in 2004 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent. Daar heb ik natuurlijk gekozen voor de afstudeerrichting Paard.Ik ben geboren in Bergeyk in 1977 en opgegroeid in Eersel. Na het doorlopen van mijn basis- en middelbare schoolprogramma ben ik voor dierenarts gaan studeren in het mooie en gezellige Gent.
  Direct na mijn studie ben ik eerst gaan werken in een gemengde dierenartsenpraktijk. Met veel plezier heb ik daar 3 jaar gewerkt.
  In Maart 2007 heb ik besloten om me voortaan vooral te gaan richten op de geneeskunde van het paard omdat daar toch mijn hart ligt! Dus ben ik mijn eigen praktijk gestart, en daar heb ik nog geen moment spijt van! Met de nieuwste apparatuur en up-to-date kennis op zak rijd ik rond in de mooie Brabantse kempen en ben de hele dag in de weer met de paarden. Wat wil een mens nog meer!

  Sinds het 2013 werk en woon ik aan de Hapertseweg in Duizel waar ik samen met Mark onze kliniek heb gebouwd. Een droom die uitkwam, voor zowel Mark als voor mezelf, zeker omdat we nu ook de mogelijkheid hebben om paarden aan huis te behandelen en dus meer voor onze patienten kunnen betekenen!

  Zelf ben ik moeder van drie fantastische dochters, Norah, Lotte en Emma. Verder hebben we nog een gezellige beestenboel, 7 paarden, twee honden en een kat. Geen moment om me te vervelen dus!

  Via verschillende bij- en nascholings cursussen en congressen houd ik ook nog de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde bij.

  Mijn grote passie binnen de paardengeneeskunde is de voortplanting van het paard en volg daar echt de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo zijn we in 2014 begonnen met embryo-transfer en het begeleiden van moedeloze veulens. Zo mooi als je kan helpen!!

  Veel plezier op deze site en tot ziens

  Groeten Merel Dierks
  Erkend Paardendierenarts
  lid van de KNMvD
  Lid GGP

  img 7741
 • Geborgde rundveeartsFrits Lamberts geborgde rundveedierenarts
  Geborgde varkensarts
  Kattendokter

  Frits Lamberts geborgde rundveedierenarts.
  Ik ben  Frits Lamberts, mede-eigenaar van Dierenkliniek Dennenoord. Merel en ik delen op dezelfde manier de passie voor het vak en we hoefden gelukkkig niet lang na te denken om onze krachten te bundelen in deze nieuwe praktijk.
  In 1989 ben ik als dierenarts geland in Dierenartsenpraktijk Bladel-Hapert en met veel plezier in de Kempen blijven hangen.
  Van oorsprong kom ik uit Almelo en als ik mijn ouders mag geloven heb ik vanaf mijn vierde jaar altijd dierenarts willen worden. Dan kun je toch wel spreken van een roeping!

  Frits Lamberts kattendokter in speBij ons thuis hadden we geen boerderij en ik ben opgegroeid tussen honden, katten en kippen. Maar zogauw we bij bevriende veehouders op bezoek gingen zat ik meteen tussen de koeien en de varkens.
  Uiteindelijk ben ik in 1985 in Gent afgestudeerd in de hoofdrichting bedrijfsbegeleiding rund en varken.
  Toch heb ik ook altijd mijn interesse blijven houden in de gezelschapsdieren en paarden.
  Wat dat betreft vind ik het vak over de hele breedte geweldig leuk en zou ik in een volgend leven weer dezelfde keuze maken.

  Op een gegeven moment ben ik mij gaan verdiepen in de kattengeneeskunde en in 2001 heb ik mijn kans gegrepen om een Europese cursus over kattengeneeskunde te gaan volgen. Drie opeenvolgende jaren in Zurich betekenden de grote sprong voorwaarts in die richting die ik al zo lang zocht. Het leuke is dat mijn kennis over ziektes in grote groepen dieren in de veehouderij zeer bruikbaar is bij het oplossen van ziektes bij catteries. Mijn interesses bijten elkaar dus niet.
  Kattengeneeskunde en kattengedrag gaan hand in hand en inmiddels ben ik tevens docent kattengedrag bij het opleidingsinstituut Tinley.

  Frits Lamberts met kalfjes 1966In het nieuwe praktijkpand is mijn droom in vervulling gegaan en hebben we een aparte kattenkliniek gemaakt. Helemaal gericht om voor de katten een stress-arm bezoek aan de dierenarts te garanderen. Ik voel mij zeer vereerd dat ook katteneigenaren van ver weg de praktijk komen bezoeken voor een second opinion. Daarnaast geef ik ook, tegen een vergoeding, advies via e-mail.

  Het mag duidelijk zijn dat mijn vak ook mijn hobby is. Daarnaast is mijn grote passie de geweldsarme vechtsport Aikido, waar ik mij al ruim 30 jaar mee bezig houd en wat een heerlijke bron van ontspanning is. Verder, mits de tijd het toelaat, kook ik graag, maak ik zelf bonbons en doe ik aan natuurfotografie.

  In Dierenkliniek Dennenoord weet ik mij omringd door een team hele fijne collega's die er allemaal voor gaan om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Een betere plek voor de tweede helft van mijn carriere kan ik mij niet wensen!

  Frits Lamberts kattendokter
 • babykarolieneKaroliene is in februari bevallen van een wolk van een dochter, Gemmie.
  Ze heeft besloten om zich na haar zwangerschapsverlof volledig op het thuisfront te storten met een gezin, een eigen praktijk en een jongvee-opfokbedrijf.
  Haar werkzaamheden zullen worden overgenomen door Jos van Embden.

  karolienHoi,Ik ben Karoliene Penders, geboren in Spijkenisse in 1984 en werkzaam bij Dierenkliniek Dennenoord (voorheen dierenartsenpraktijk Bladel-Hapert) sinds 2010. Hoofdzakelijk  vult mijn dag zich met zaken rondom de rundveebedrijven en daarnaast doe ik veel gebitsverzorging bij de paarden. Ook kun je mij met enige regelmatig in de honden-of kattenspreekkamer vinden waar ik met veel liefde de zorg voor de gezelschapsdieren op me neem.
  Van oorsprong kom ik dus uit Spijkenisse (inderdaad, van ‘boven de rivieren’ dus). Tijdens mijn studie heb ik mijn partner, een Brabander, leren kennen en ben ik mij op Brabant gaan richten voor een baan. Na eerst een periode Karoliene Penders dierenkliniek dennenoordnet over de grens in België te hebben gewerkt, ben ik bij Frits Lamberts in dienst gegaan. Daar heb ik het sindsdien erg naar mijn zin. Buiten werktijd ben ik samen met mijn vriend te vinden in Oosteind. Paardrijden en wielrennen doe ik erg graag, net als zorg dragen voor ons jongvee-opfok bedrijf met ruim 100 stuks vee.
  Door de jaren heen is er veel veranderd in deze praktijk; de verhuis van de locatie op de Uitgang 31 naar de Hapertseweg 9A, een nieuwe praktijknaam, een uitbreiding van het team en een verdere professionalisering op veterinair gebied. Dit alles heeft ertoe geleid dat u bij Dierenkliniek Dennenoord geholpen wordt door een enthousiast team met veel kennis en kunde!

  tandarts

 • jos2Als zoon van een dierenarts ben ik al vroeg in aanraking gekomen met alles wat met dieren te maken heeft, groot en klein. Zodoende deed ik al voor mijn studie enige ervaring op door veel mee te gaan in de praktijk en kon ik tijdens mijn studie de geleerde stof meteen al in praktijk brengen. Na mijn studie in Utrecht ben ik in 2011 begonnen als dierenarts in Dalfsen voor een halfjaarlijkse waarneming.

  Tijdens mijn studie had ik echter al de ambitie gekregen om voor een tijd in het buitenland te werken. Ik ben toen naar Australië gereisd om aldaar een baan te zoeken. Dat is me gelukt en uiteindelijk heb ik daar drie fantastische jaren beleefd en erg veel geleerd op diergeneeskundig gebied.

  Sinds december 2014 ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest als rundveearts bij de Dierenzorgroep in Hoornaar. Ik heb daar alle taken van rundveedierenarts uitgevoerd, inclusief bedrijfsbegeleiding en Koekompas.

  Daarnaast heb ik enige ervaring opgedaan in de eerstelijns geneeskunde van paarden en vruchtbaarheidsbegeleiding van merries.

  Vanaf begin april 2017 zal ik hier bij Dierenkliniek Dennenoord beginnen als dierenarts en hoop ik u goed van dienst te kunnen zijn.
 • Lia de KoningIk ben Lia de Koning, ik ben geboren op 12 augustus 1966 en opgegroeid op een boerderij in Middelbeers.  Ik woon nu al weer 23 jaar in Vessem.
  Ik ben bij de dierenartsenpraktijk in Bladel begonnen in maart 1996.
  Ik ben getrouwd met Ed en we hebben 2 jong volwassen zonen.
  Mijn hobby’s zijn tennis, korfbal en lezen.
  Bij dierenkliniek Dennenoord hebben we de taken onderling verdeeld. Mijn belangrijkste taak is de boekhouding, maar U kunt me ook wel eens aan de telefoon treffen.

  Groetjes Lia
 • Loes Groeneveld dierenkliniek dennenoordIk ben Loes Groeneveld.
  Ruim 50 jaar geleden ben ik geboren- en getogen in Hapert. Nu woon ik in Bladel, samen met mijn man, 3 kinderen, 2 honden en 2 katten. Mijn hobby`s zijn: lezen, fotograferen en dieren.
  Jaren heb ik gewerkt bij een grote bankinstelling, maar ik ben erg blij dat ik in 2007 werd aangenomen als dierenartsassistente bij Dierenartsenpraktijk Bladel-Hapert. Het is een baan die perfect bij mij past; met name het contact met mensen  én dieren.
  Ik sta u dan ook graag te woord!
 • Hallo,

  dierenkliniek dennenoord wilma van heijstEven voorstellen:

  Ik ben Wilma van Heijst – Klessens, getrouwd met Erik en samen wonen wij met onze 3 opgroeiende pubers: Nillis, Sofie en Lars in Vessem. Mijn hobby’s zijn korfbal, tennis, lezen en wandelen met onze hond Loebes.
  Na 19,5 jaar werkzaam bij DAP  Bladel-Hapert ben ik 2,5 jaar weggeweest maar sinds 1 september 2012 ben ik weer werkzaam bij de Dierenkliniek en ik voel mij daar weer als een vis in het water.
  Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het administratieve gedeelte, maar aan de balie, het contact met de dieren en hun baasjes, is altijd een uitdaging. Dus misschien tot ziens in ons nieuwe pand aan de Hapertseweg 9a te Duizel.
 • biancaIk ben Bianca Ceelen,  sinds februari 2013 werk ik bij Dierenkliniek Dennenoord.

  In 1982 ben ik geboren  en opgegroeid met veel dieren. Daarom wilde ik van kleins af aan al dierenartsassistente/paraveterinair worden Ik woon met mijn  dochtertje Alisha  en on onze hond Dice in Heeze. In 2002 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon Opleidingen MBO Oss/Nijmegen. Wat ik het leukst vind aan het werk is dat het zo afwisselend is. Geen dag is hetzelfde. Assisteren bij operaties en het verzorgen van de dieren doe ik heel graag, en dat we in de kliniek met gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren werken  maakt het heel leuk.  Ik doe dit werk al sinds 2002 met veel plezier.  Mijn grootste hobby is paardrijden.  Onze 2 paarden en 3 pony’s  staan bij mijn ouders en ik rijd fanatiek wedstrijden.

  Wie weet tot ziens in de kliniek.

  Groetjes Bianca

 • lotte2Mijn naam is Lotte Dierks. Ik ben geboren in 1980 in Eersel, waar ik tot ik ben gaan studeren heb gewoond. In 2002 ben ik afgestudeerd aan de MAS ,helicon opleiding, in Oss waar ik mijn paraveterinair diploma heb behaald. Na deze opleiding heb ik 2 jaar in Winchester, Zoo Resource Management, gestudeerd. Samen met mijn vriend ben ik in 2005 naar Schotland verhuist en heb daar tot 2014 gewoond en gewerkt. Op het moment woon ik met mijn gezin (3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon, 1 kat en 2 honden) in Duizel en werk ik sinds 2015 bij Dierenkliniek Dennenoord als paraveterinair.
  Het werk is heel leuk en afwisselend van het verzorgen van de patienten (en onze eigen paarden en alpacas) tot het helpen met operaties en klanten te woord staan. Ook heb ik hele leuke collegas, we hebben veel plezier en kunnen ook op elkaar rekenen als dat nodig is.
  In mijn vrije tijd breng ik de meeste tijd met mijn gezin door. Een van onze grootste bezigheid is in de natuur wandelen met onze kinderen en honden. Verder vind ik lezen leuk en luister ik graag naar muziek.
  lott1

 • menonIk ben Menon Boereboom, geboren in Eindhoven in 1977 en woon met mijn man in het buitengebied van Bladel samen met onze paarden, kippen, honden en katten.
  In 1997 begon ik in een administratieve functie met vooral balie- en telefoonwerk en dus veel contact met mensen. Toch wilde ik wat anders… met dieren werken … van mijn hobby mijn beroep maken. Zo gezegd zo gedaan: in 2003 ging ik als dierenartsassistente werken in een dierenkliniek in België. Een gemengde praktijk van gezelschapsdieren, rundvee, paarden en varkens.
  We vertrokken in 2010 naar de Belgische Ardennen, waar ik aan de slag ging op een grote fokkerij en trainingsstal van Quarter Horses.
  Bij Dierenkliniek Dennenoord startte ik in maart 2016. In het veulenseizoen ben ik vooral bezig met onze pleegmerries en de moederloze veulentjes. Verder help ik bij operaties, onderzoeken en verzorgen van de gehospitaliseerde dieren, afgewisseld met balie en telefoon: een perfecte combinatie.
 • Sophie Bool dierenkliniek dennenoord paarden dierenarts Mijn naam is Sophie Bool en ik ben sinds 2014 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ik ben geboren in Geldrop, en al van jongs af aan veel bezig met dieren, vooral paarden en honden. De keuze om van mijn hobby ook mijn beroep te maken was dus niet zo moeilijk.

  Na mijn afstuderen heb ik gewerkt bij verschillende paardenklinieken, en ook bij dierenkliniek Dennenoord zal ik me voornamelijk bezig houden met de paarden. Mijn interesse gaat vooral uit naar kreupelheden en gebitsbehandelingen.

  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen paard en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast lees ik ook graag.

   Graag tot ziens in de kliniek!
  sophie bool paardentandarts dierenkliniek dennenoord